Наставникът на соколите е оптимист за пролетния полусезон.Новият треньор на Спартак

...
Наставникът на соколите е оптимист за пролетния полусезон.Новият треньор на Спартак
Коментари Харесай

Росен Кирилов: На този етап Спартак не мисли за нови играчи

Наставникът на " соколите " е оптимист за пролетния полусезон.

Новият треньор на Спартак Варна Росен Кирилов показа пред „ Мач Телеграф ”, че няма да продават или да взимат нови играчи. Той е безапелационен, че с този състав може да се реализира задачата Първа лига.

„ Развали се времето и Дунав Русе имаха проблеми с напредването. Не успяхме да изиграем контролата, която беше планувана с тях. С управлението на Спартак Вн се разбрахме доста бързо. Буквално с един диалог. Това, което виждам, е, че тимът е спретнат и ми харесва. Спартак Вн е добре структуриран клуб. Има положителни условия за работа. Хубав стадион и база. Има надарени момчета в състава. Има една добра основа. Надявам се да създадем добра подготовка. Чака ни много работа. Дано напролет тимът успее да извърши задачите си. Стремим се към влизане в Първа лига. Това ни е главната цел ”, стартира 51-годишният ментор.

„ На този стадий не мислим да взимаме нови футболисти. Няма нито напускащи, нито идващи. Това е групата и с нея ще работим. Трябва да работим във всички линии и детайли от играта. Ще се постараем да подобрим всичко. Както в офанзива, по този начин и в преходите от отбрана към нахлуване. Настроението в тима е положително. Има смешки и закачки и работим по проект. Момчетата са окуражени да се развиват и това е радващо. Конкуренцията във Втора лига е много сериозна. Мисля, че е по-висока от предходната година. Има пет – шест тима, прицелили се в първите места. Предстоят ни доста съществени мачове и не трябва да се отпускаме в нито един миг. Трябва да сме в отлична форма, с цел да печелим борбите през пролетта. Най-сериозни съперници са ни Септември Сф, Добруджа, Монтана и Марек. Много съществени сформира имат и ще е забавно ”, приключи Росен Кирилов.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР